Kalifornija

Učiteljica godine imala odnose s učenikom

  • Izvor: Blic
  • 23.05.2023. 11:07

Bivša srednjoškolska "učiteljica godine" uhapšena je u Kaliforniji zbog navodnog intimnog odnosa sa 16-godišnjim dječakom, a vlasti su saopštile da "vjeruju da bi moglo biti dodatnih žrtava".

Trejsi Vanderhulst, 38-godišnja nastavnica matematike u srednjoj školi Jukaipa, uhapšena je u četvrtak kasno uveče zbog nezakonitog intimnog odnosa sa maloljetnikom i zadržana uz kauciju od 30.000 dolara, saopštila je kancelarija šerifa okruga San Bernardino u saopštenju.

Nije odmah bilo jasno da li je maloljetnik učenik srednje škole.

U "tvitu" koji je u međuvremenu obrisan, škola je navela da Vanderhulst "nudi rigorozan nastavni plan i program matematike i duboku brigu o svojim učenicima",

Vanderhulst je 2017. dobila priznanje za "učiteljicu godine". Prema objavi na Facebooku, Vanderhulst se pridružila osoblju u srednjoj školi Jukaipa 2013, prenosi "Telegraf".

Dok nastavljaju da istražuju incident, detektivi su objavili njenu fotografiju.

Istražitelji i Zajednički ujedinjeni školski okrug Jukaipa Kalimesa "radili su zajedno kako bi osigurali da je detaljna istraga o ovom pitanju završena", saopštila je šerifova kancelarija.

Tagovi:
  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 20:30 Film

    '' Film