Turska

Veliki plijen: Zaplijenjena tona i po heroina

  • 28.01.2019. 13:23

Policija je proteklog vikenda na istoku Turske zaplijenila rekordnih 1,5 tona heroina, javlja Anadolu Agency.

Kabinet guvernera u provinciji Erzurum saopštio je kako je policija izvela uspješnu operaciju i u jednom šleperu zaplijenila ukupno 1.535 kilograma čistog heroina.

Droga je bila upakovana u 17 vreća skrivenih među mramorne ploče koje je šleper prevozio iz Irana ka Istanbulu.

U saopštenju se navodi da je to bila najveća količina zaplijenjenog heroina u jednoj policijskoj akciji u modernoj istoriji Republike Turske.

Uhapšeni su vozač kamiona i još tri osumnjičene osobe koje su u Istanbulu čekale pošiljku.

U posljednjim izvještaju Ministarstvo unutrašnjih poslova Turske je saopštilo da je policija u toj zemlji tokom prošle godine zaplijenila ukupno 17,3 tone droge i uhapsila najmanje 1.500 osoba koje se sumnjiče za krijumčarenje.

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.