Ukrajina

Zelenski istjerao sa sastanka lokalnog zvaničnika

  • 10.07.2019. 18:48

Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski izbacio je danas regionalnog zvaničnika Jaroslava Hodunoka sa sastanka koji je emitovan uživo na televizijskim stanicama zbog njegove kriminalne prošlosti.

"Izlazi odavde, otpadniče. Zar me nisi dobro čuo?", upitao je Zelenski Hodunoka što je naišlo na aplauz prisutnih. 

Zvaničnik je zaprijetio tužbom protiv Zelenskog, navodeći da novinski članak o slučaju protiv njega 2002. godine nije bio tačan. 

Zelenski je bio na sastanku sa zvaničnicima iz regiona Kijeva radi razgovora o projektima uključujući i gradnju nove bolnice. 

Hodunok koji je sekretar lokalnog savjeta i član partije Otadžbina bivšeg premijera Julije Timošenko izjavio je da imaju problem sa finansijama. 

Zelenski je izjavio da je Hodunok govorio mnogo ali da ništa nije učinio te da je vidio novinski članak i da on ima dosije u policijiu zbog pljačke i nasilja.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)