Atlanta

Žena pokušala da otme dvoje dece majci iza leđa

  • 28.06.2019. 10:35

Ester Danijels (26) uhapšena je na aerodromu u Atlanti jer je pokušala da otme dvoje djece.

Snimci nadzornih kamera prikazuju kako se Danijelsova prišunjala jednoj majci iza leđa u namjeri da joj uzme kolica.

Htela je da otrgne kolica od majke, a kad joj to nije uspjelo, krenula je na drugo dijete, podigla ga i krenula da trči s njim.

Tada se pojavio otac djeteta i počeo da se bori s ženom, a na kraju je uspio da uzme sina.

Prolaznici su tada uočili da nešto nije u redu, pa je došao i policajac.

Danijelsova je krenula da bježi s aerodroma, ali ju je policajac sustigao. Žena je privedena, a aerodrom je okružilo obezbjeđenje. U policijskom izvještaju se navodi kako je ona bila u veoma lošem psihičkom stanju.

"Nismo uspeli da razumijemo riječi koje je izgovarala. Činilo se kako je u vrlo lošem psihičkom stanju", rekao je policajac.

Tri policajca su jedva obuzdala ženu i ona je prvo poslata u bolnicu prije nego što je uhapšena.

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?