ATV

Tradicionalna konferencija

"Prointer IT Infrastructure Days“ okupio najbolje: I ove godine predstavljena najsavremenija IT rješenja

 • Izvor: PR
 • 15.05.2023. 15:19

Najsavremenija rješenja iz oblasti sajber sigurnosti i sve ono što je u ovom trenutku izazov u digitalnoj transformaciji, brojni partneri iz svijeta informacionih tehnologija i njihovi klijenti imali su priliku da vide na još jednoj uspješnoj konferenciji u organizaciji kompanije Prointer ITSS, članice Infinity International Group.

Već tradicionalna konferencija „IT Infrastucture Days“, i ove godine je u Trebinju okupila vodeća svjetska imena, poput kompanija Cisco, Dell, Check Point, Fortinet, Lenovo, VEEAM, Vmware i mnogih drugih, koji su klijentima predstavili nove mogućnosti IT industrije, otvarajući, ujedno, i neke nove poslovne prilike. 

Kao i svake godine, na jednoj od najvećih regionalnih konferencija ovog tipa, imali smo priliku da razmijenimo iskustva i saznamo mnogo toga novog i zbog toga smo zahvalni kompaniji Prointer, kao našem dugodišnjem partneru, kažu iz kompanije Check Point.

„Zahvaljujemo se Prointeru na dugodišnjem, zajedničkom radu u pozicioiniranju  Check Point rješenja na tržištu. Izuzetno nam je važno da povećamo nivo na kojem naši korisnici štite svoje IT orkuženje i vjerujem da imamo još dosta prostora da radimo u toj oblasti, kako bi BiH u Adriatic regiji na što bolji način uspjela da zaštiti svoje organizacije. Ujedno čestitam našim partnerima u Prointeru što su postali partner sa 4 zvjezdice, a to na najbolji način pokazuje kvalitet našeg zajedničkog rada i pozicioniranja naših zajedničkih rješenja na tržištu“, kaže Edin Rizvanbegović, Country Manager Adriatic iz kompanije Check Point Software Technologies.

O tome svjedoči i podatak da je Prointer prvi i jedini partner Check Pointa sa četiri zvjezdice u BiH, što je, kako kažu u ovoj kompaniji, rezultat velikog truda i rada domaćih inženjera. Ispunivši kompleksne zahtjeve i završavajući sertifikacije, s ciljem pružanja što kvalitetnije usluge i podrške klijentima, inženjeri Prointera sada direktno mogu da rješavaju kompleksne zadatke i ne čekajući Check Point.

Odlične utiske o dugogodišnjoj saradnji i konferenciji u Trebinju, nosi i Almir Švraka, sistem inženjer kompanije Fortinet iz Adriatic regije.      

„Zaista predivna konferencija na koju smo ponosni, zajedno sa našim partnerima. Fortinet je na našem tržištu prisutan i lokalno i trudimo se da klijentima ponudimo najbolja rješenja. Dugi niz godina smo partneri sa Prointerom i želim da ih pohvalim i zahvalim se na organizaciji ovako važnog događaja za veliki broj krajnjih korisnika i partnera. Nadam se da ćemo našu saradnju produbiti i obogatiti je nekim novim projektima“, kaže Švraka.

Svake godine treba opravdati ogromno povjerenje naših partnera i vjerujem da smo u tome i sada uspjeli, kaže Vladimir Perišić, direktor kompanije Prointer, naglašavajući da je poslovno-tehnološka konferencija u Trebinju i ove godine okupila one najbolje.   

„Zajedno sa našim partnerima, predstavili smo veliki broj rješenje iz oblasti sajber bezbjednosti, razgovarali o rješenjima za digitalnu transformaciju i DATA centre i svemu onome o čemu su naši klijenti iskazali zainteresovanost i potrebu. I ove godine imali smo goste i klijente iz zemalja u okruženju, poput Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije. Sigurni smo da smo našim korisnicima ponudili dosta toga dobrog i kvalitetnog i narednih godina nastavljamo u istom ritmu i trendu“, kaže Perišić. 

Poslovno – tehnološka konferencija u organizaciji Prointera, u saradnji sa vendorima, distributerima, ekspertima i partnerima, održana je u trebinjskom Gradu Sunca, a učesnici su saglasni da je, osim kvalitetnih IT rješenja, na njoj bilo i druženja, pozitivnih vibracija i dobre energije, što je, takođe, tradicija.   


Tagovi:
 • 18:20 Еnergo klub

  Gđe na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:49 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.