Britanska pjevačica

Adel i zvanično ima EGO

  • Izvor: RTS
  • 05.09.2022.14:28

Televizijski specijal „Adel: Samo jedna noć“ donio je britanskoj kantautorki Adel prvog Emija i mogućnost da se pohvali da ima EGO – Emi, Gremi i Oskara.

Televizijski ekvivalent Oskarima Adel je dočekala sa velikom radošću..

Priznanje je stiglo zahvaljujući specijalnom šou-programu Adel: Samo jedna noć (Adele: One Night Only) emitovanom na Si-Bi-Esu 21. novembra 2021. godine.

„Vjerujte mi da i zvanično imam EGO“, napisala je kantautorka na Instagramu i Tviteru poslije noćašnje dodjele Emi nagrada.

Ovaj televizijski specijal trijumfovao je i u četiri druge kategorije. Pol Dagdejl, režiser šou-programa Adel: Samo jedna noć, nagrađen je za izuzetnu režiju za specijal, a emisija je TV kući Si-Bi-Es donijela nagrade za izvanredan miks zvuka, sjajan dizajn osvjetljenja, te vrhunsku tehničku režiju specijala, prenosi RTS.

Ostali nominovani u kategoriji estradnih specijala bili su Dejv Čepel: The Closer striming servisa Netfliks, Povratak u Hogvorts (Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts) kuće HBO/HBO Maks, Norm Makdonald: Ništa specijalno (Norm Macdonald: Nothing Special) servisa Netfliks i Veče sa Tonijem Benetom i Lejdi Gagom (One Last Time: An Evening With Tony Bennett & Lady Gaga) emitovano takođe na Si-Bi-Esu.

Tagovi: