Istraživanje  

"Bjekstvo iz Šošenka" najbolji film u poslednjih 30 godina

  • 11.11.2018. 10:15

Od kad se snimaju filmovi postavlja se pitanje i koji je najbolji u istoriji. Brojne liste se redovno prave, a nedavno je jednu takvu napravio i bioskopski lanac Šoukejs Sinema.

Oni su pitali ljubitelje filmova koji je najbolji u poslednjih 30 godina, a oni su u najvećem broju odgovorili - "Bjekstvo iz Šošenka". Najbolji glumac prema ovoj anketi je Tom Henks, a glumica Džudi Denč, prenosi sajt brobible.com. 

Drugi na listi najbolji film je "Titanik”, a treći "Forest Gamp". Anketu je "Šoukejs Sinema" sproveo povodom obeležavanja 30 godina postojanja, a lista top 10 naslova izgleda ovako:

Nabolji filmovi 

1. Bekstvo iz Šošenka 

2. Titanik 

3. Forest Gamp 

4. Park iz doba Jure 

5. Šindlerova lista

6. Kralj lavova 

7. Umri muški 

8. Petparačke priče 

9. Dan nezavisnosti 

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм