Тешко је

Чувена холивудска глумица изашла из затвора, сада нико неће да је ангажује

  • Извор: Жена Блиц
  • 07.02.2024. 20:34

Фелисити Хафман, најпознатија по улози у серији "Очајне домаћице" постала је позната и по скандалу који је обиљежио протекле године. Оптужена је и осуђена 2019. због преваре приликом уписа своје кћерке на факултет, плаћајући 15 хиљада долара за бољи резултат на пријемном испиту. Иако је размишљала о истом поступку за своју другу кћерку, одустала је, али је већ била осуђена.

Провела је 11 дана у затвору, платила казну од 30 хиљада долара и обавила 250 сати друштвено корисног рада.

Сада се Фелисити Хафман враћа позоришту, играјући у новој адаптацији драмског текста “Хир”, који је препознат као једно од најутицајнијих дјела квир књижевности. Иако је Фелисити главна звијезда представе, већина публике вјероватно ће размишљати о њеном скандалу.

Она отворено признаје своје поступке, тврдећи да би се осјећала као лоша мајка да није поступила како јесте.

"Да, све је јасно. Ја сам то учинила."

Она истиче да је задовољна док су њена дјеца и супруг, глумац Вилијам Х. Мејси, добро, али истовремено признаје да још увијек процесуира све што се догодило.

Након скандала, Фелисити Хафман се суочила с недостатком пословних прилика, а недавно је радила пилот епизоду за серију коју АБЦ није одобрио. Хафман описује изазове након скандала као губитак старог живота и тежину поновног успостављања, али истиче захвалност на подршци породице и стабилним финансијским средствима.

"Тешко је. То је као да вам је стари живот умро и ви сте умрли са њим. Срећна сам што имам породицу, љубав и довољно средстава, па сам могла да се дочекам на ноге", рекла је она. 

Финансијска средства су била кључна тема током скандала, с многима који су оспоравали њен привилегован статус и третман. Ипак, Хафман истиче да је била свјесна тих питања и захвална на подршци коју је имала.

Редитељ представе истиче њену посвећеност породици као кључни разлог зашто је изабрана за улогу Пејџ у представи, оцјењујући ту особину као квалитет који је одразио у карактеру.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)