Slavni muzičar

Elton Džon se oprostio od publike na poznatom festivalu: "Posebna i emotivna noć"

  • Извор: Индекс
  • 26.06.2023. 17:49

Elton Džon očarao je vjerne obožavatelje i veliku publiku Glastonberija u nedjelju uveče u svom vjerovatno posljednjem nastupu u Britaniji, ali je razočarao one koji su se nadali da će na nastup pozvati "veće" zvijezde.

Raskošan nastup britanskog jpevača usledio je nakon dva dana okupana suncem na poznatom muzičkom festivalu u jugozapadnoj Engleskoj, gdje su desetine hiljada obožavatelja slušali Guns N' Roses, Arctic Monkeys, Foo Fighters, Lizzo, Lewisa Capaldija i druge.

"Nikada nisam mislio da ću nastupati na Glastonberiju. I evo me", rekao je Džon u svjetlucavom zlatnom sakou i s ružičastim naočarama na početku svog prvog pojavljivanja na imanju Worthy Farm.

"Ovo mi je vrlo posebna i emotivna noć jer je to možda moj posljednji nastup u Engleskoj i Velikoj Britaniji", rekao je.

Sve je spremno za 7. Freshwave Piknik!

Sve je spremno za 7. Freshwave Piknik!

Pozdravio je četiri gosta u različitim fazama svog nastupa: pjevače Jacoba Luska, Stephena Sancheza i Rinu Sawayamu te Brandona Flowersa iz rock grupe The Killers, s kojim je izveo Tiny Dancer pred oduševljenom publikom.

"Kao obožavateljka Eltona mislim da je bio sjajan, ali možda su među gostima mogle biti veće zvijezde", rekla je 35-godišnja Beks Vajting, odjevena u svetlucavu jaknu duginih boja u čast prepoznatljivom izgledu Eltona Džona.

"Nerado to govorim budući da je podržao neke prave, lokalne ljude poput Rine Sawayame, ali mislim da se u gomili puno govorilo da će to biti Britney ili Eminem ili druga velika imena", rekla je.

Filmske večeri na Tjentištu uz Dok’n’Ritam i Nektar OK Fest

Filmske večeri na Tjentištu uz Dok’n’Ritam i Nektar OK Fest

Džon (76) približava se kraju svoje završne turneje.

"Želim da vam se zahvalim za 52 godine nevjerovatne ljubavi i odanosti koje ste mi pokazali. Bilo je to nevjerovatno putovanje i proveo sam se najbolje, najbolje", rekao je Džon publici.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: