Bila je hospitalizovana zbog korone

Evo kako je pjevačica govorila o borbi sa opakim virusom: Užasno sam se uplašila...

  • Извор: Информер
  • 20.11.2021. 09:37

Pjevačica Merima Njegomir preminula je danas u 69. godini, a pjevačica je prije nekoliko mjeseci preležala koronavirus, zbog kog je čak bila i hospitalizovana.

- Preležala sam koronu prije dvadesetak dana i vjerujte mi da se još oporavljam. Kada sam saznala da sam pozitivna užasno sam se bila prepala, jer je baš nekoliko dana pre toga umro moj kolega i veliki umjetnik Đorđe Balašević. Dobila sam temperaturu, bila sam u bolnici nekih desetak dana, ali dragom Bogu hvala nisam bila na kiseoniku, ali sam očigledno otišla na vrijeme. Još uvijek imam tu neku opštu malaksalost, ali sve u svemu sam dobro - rekla je tada Merima koja je bila otkrila da ju je zarazila osoba koja je imala koronu, ali je to krila.


- Znate šta, malo, malo pa se neko od mojih prijatelja, kolega razbolio. Nažalost, onda su neki moji divni prijatelji počeli i da umiru, čak i jedan moj drag prijatelj ljekar je umro, a koji je imao samo 49 godina. Vjerovala sam, vodila sam računa, čuvala sam se, čak sam snimala i neke emisije. Znala sam ako je čovjek mlađi to lakše podnese, ali ako imaš preko 60 ili 65 godina, onda moraš da vodiš računa. Ali, bez obzira koliko neko vodio računa, uvek ima ljudi koji su zlobni, misle ako su oni zaraženi, onda neka se i drugi zaraze od mene, a to je strašno. Ja sam došla u kontakt sa osobom koja je imala koronavirus, a nije to htjela da kaže - rekla je pjevačica.

Merima je tada dodala da je, dok je ležala u bolnici, razmišljala o prolaznosti života.

- Naravno da jesam, a posebno kada čovjek dođe u te neke godine. Sljedeće godine, 1. maja biće tačno 50 godina da se bavim pjevanjem. Pa sam i u tim bolničkim danima razmišljala o tome kako je to brzo prošlo, kako su mi se ta neka vrata sama od sebe otvarala, postojalo je to nešto što me sudbinski vodilo. Sada sam u tim godinama u kojima doživljavam jedno poštovanje za minuli rad, kako od mlađe generacije, tako i starijih. Voljela bih i da negde to zapišem, jer nije lako napraviti karijeru, jer si uvijek na toj nekoj raskrsnici. Život me stalno iskušavao, stalno si na nekom ispitu. Očigledno je da je sudbina tvoja lična stvar i da ti sam odabereš kojim ćeš putem krenuti, a da ne znaš da li je to bio najbolji put - iskrena je bila pjevačica.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина