Агент 007

Фанове одушевила идеја да се Хенри Кавил нађе у улози Џејмс Бонда

  • Извор: Б92
  • 21.04.2024. 12:52

Откад је Данијел Крејг открио да се повлачи из улоге Џејмса Бонда, обожаваоци најславнијег филмског шпијуна замишљају своје омиљене глумце како преузимају улогу легендарног агента 007.

Они који су сањали Хенрија Кавила имали су прилику да виде како би се он снашао у легендарној улози када је ове недјеље на интернету освануо трејлер за Бонд 26 који приказује њега и Марго Роби као Бонд дјевојку. Но, ствар је у томе да је трејлер лажан.

"Кавил, познат по свом углађеном шарму и непорецивој харизми, ушао је у улогу легендарног агента МИ6-а са самопоуздањем и стилом. Његов портрет Бонда требало би да редефинише лик за нову генерацију, спајајући класичну софистицираност с модерном оштрином", стоји у опису виралног видеа који је прегледан скоро 3 милиона пута откако је у суботу постављен на Јутјуб.

У опису креатор КХ Студио јасно објашњава да је снимак концептуални трејлер направљен као креативни експеримент. "Његова сврха је чисто умјетничка, с циљем да забави и укључи Јутјуб заједницу. Мој циљ је да покажем своју креативност и вјештине приповиједања кроз овај трејлер", стоји у опису.

Ипак, с обзиром на ужурбану гомилу онлајн садржаја и брзину којом се конзумира, неки су гледаоци вјероватно у почетку помислили да је трејлер стваран, иако Кавил има онај помало анимирани сјај који имају ликови генерисани вјештачком интелигенцијом, а снимак укључује далеко мање високооктанске акције типичне за Бондове трејлере.

По свему судећи, фанове франшизе о тајном агенту одушевила је идеја да се у главној улози нађе Кавил уз Марго Роби која је једна од најпопуларнијих глумица данас. "Хенри Кавил као 007 је све што нам треба", рекао је корисник, а други је додао: "Вау, Кавил је природни Бонд. Узмите га."



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм