Лондон

Фанови Метјуа Перија огорчени због пропуста на додјели награда

  • Извор: Жена Блиц
  • 20.02.2024. 09:34

Британска академија филмске и телевизијске умјетности (БАФТА) одговорила је на оштре реакције фанова Метјуа Перија након што он није поменут на свечаности у Лондону у оквиру дијела намијењеног познатим личностима које су нас напустиле (Ин Мемориам).

Омаж звијездама које су нас напустиле дат је пјесмом "Time After Time" Синди Лопер коју је извела Хана Вадингејм. Како није било ни ријечи о Метјуу Перију на БАФТА додјели, фанови су реаговали: "шокантно лоше, "шокантан пропуст", "зашто није био укључен у овај дио?".

Представник Академије рекао је за "People": "Могу да потврдим да ће Метју Пери бити упамћен на нашој надолазећој додјели телевизијских награда БАФТА".

То ипак није умирило негативне реакције: “Али он је био и филмски глумац!” , "Метју Пери је снимио много филмова... То је била лоша одлука". Можда је на одлуку утицало скандал односно откриће да је глумац злостављао бившу дјевојку.

Подсјетимо, Метју Пери пронађен је мртва у ђакузију на имању у Лос Анђелесу. Узрок смрти је акутно дејство кетамина и утапање.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: