Banjaluka

Gromoglasnim smijehom otvoren Aprilili fest

  • Извор: АТВ
  • 31.03.2023. 13:14

Da li ste u braku ili ipak u mraku? To pitanje jedinstvenog Dragana Marinkovića Mace izmamilo je osmijehe na oko hiljadu lica okupljenih u SD Centar u Banjaluci, povodom otvaranja “APRILILI FESTA”, prvg te vrste u Bosni i Hercegovini.

Zatim je gromoglasan smijeh odzvanjao dvoranom ispunjenom do posljednjeg mjesta, tokom izvođenja urnebesne monodrame "Kakva ti je žena, takav ti je život".

Maca kaže da je u grad na Vrbasu, uoči Svjetskog dana šale, stigao na krilima ljubavi da riješi sve dileme na relaciji mužkarac i zamalo nježniji pol. Šta kažu Banjalučani?

“Smijala sam se sat i 45 minuta bez prestanka. Do suza doslovno. Čovjek je legenda živa i prvi put uživo i kod nas. Dan uoči predstave nije bilo više karata i pokušala sam upasti na foru. I uspjela. Ubacili me u VIP zonu. Nezaboravna noć", komentariše Marija Galić. 

Banjalučane i njihove goste na “APRILILI FESTU” večeras (31. mart) od 20 časova na istom mjestu čekuju Nikola Radojlović, Srđan Dinčić i Radomir Nestorović.

Oni su stand – up komičari i bave se širokim spektrom tema, od ljubavnih odnosa do karikiranja domaćeg mentaliteta i popunjavaju repertoar organizacije standup.rs. 

Urnebesna zabava kuca na vrata Banjaluke i 1. aprila. Jer, smijeh je lijek, a upravo naš naredni gost Tarik Filipović "doktor za one stvari“. Koje stvari? Pa, one koje ste oduvijek htjeli znati o sebi, partneru ili o onima koji sjede pored vas. A, niste se usudili pitati.

Tako je, kaže njen autor, i osmišljena kultna monodrama "Seks i glad”. Glumac. Voditelj. "Milijunaš“. Suprug. Otac. Sin. Hedonist. Kosmopolit.

Kaže da nikada nije imao ambiciju da radi monodramu. Posebno ne onu koja će postati regionalno prepoznatljiva, a koju će na Svjetski dan šale ove godine prvi put.

“APRILILI FEST” organizuje Support Marketing Centar, uz podršku grada Banjaluka i MaxBet uz kojeg ne zaboravljamo da je život igra. Dođite da se smijemo zajedno!

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм