Глумац

Хју Грант се појављује у необичној улози

  • 09.03.2024. 14:26

Хју Грант, јунак бројних романтичних комедија, миљеник жена и редитеља, посљедњих година опробао се у насловима који су излазили из жанра који га је винуо у звијезде.

Глумац већ неко вријеме снима наслове попут “The Genelman” Гаја Ричија или “Glass Onion” у ком глуми дечка Данијела Крејга, и показао се као врсни драмски глумац у мини-серији “The Undoing” са Никол Кидман. Посљедњи пут смо Гранта видјели у врло чудној улози појавио се као Умпа Лумпа у наслову “Wonka”, врло нетипично за овог британског шмекера.

Ако вам је ова улога била чудна, онда нисте спремни за његову следећу. Наиме, глумац би требало да се појави у новом Нетфликсовом филму “Unforsted” у режији Џерија Сајнфелда, о жестокој конкуренцији између фирми Келогс и Пост Сиријал 60-их година, док се такмиче ко ће да произведе револуционарно пециво за доручак.

Како се наводи, глумац је први пут након 30 година отишао на аудицију, како би добио улогу – маскоте фирме Келогс. Да, чувени Хју Грант жели да глуми Тонија Тигра. Слике са аудиције, на којима је обучен у одијело велике животиње, насмијале су јавност до суза.

Колико ће сцена имати и колико ће значајна бити улога Келогсове легендарне маскоте у самом филму, није и даље јасно. Вјероватно нећемо имати потврду да је Грант добио ову улогу, али ово је свакако био потпуно јединствен избор за британског срцеломца.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: