ATV

Zvanično

Horor Terrifer dobija nastavak: "Još ništa niste vidjeli“

 • Izvor: Agencije
 • 07.06.2023. 05:15

Zvanično je - biće snimljen treći dio Terrifera. Vijest je saopštila francuska distributerska kuća The Coven, koja je potvrdila da će treći dio imati veći budžet.

Terrifier 2 je bio pomalo neočekivan uspjeh na blagajnama, a pisac i reditelj Demijen Leone i producent Fil Falkone ponovo rade na trećem dijelu.

Detalji radnje nisu otkriveni, ali naravno uključuje povratak serijskog ubice Arta Klovna, kojeg igra Dejvid Hauard Tornton. Loren LaVera će ponoviti svoju ulogu Sijene.

Deadlajn piše da bi film trebalo da počne da se snima u novembru ili decembru ove godine, a da bi potom izašao krajem 2024. godine.

Režiser: Biće ekstremniji od drugog dijela

Demijen Leon otkrio je šta gledaoci mogu da očekuju u trećem Terifieru.

"Terrifier 3 će biti još jedan dodatak koji pomijera granice horor žanru, nastavljajući beskompromisne podvige bez ograničenja koje obožavaoci franšize očekuju. Ako ste mislili da je vladavina terora Arta klovna u drugom dijelu bila ekstremna, vi još ništa niste vidjeli“, najavio je on.


Tagovi:
 • 18:10 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 18:11 Vremenska prognoza

  Svakog vikenda na programu ATV-a od 8:30h očekuje vas jedan od omiljenih vikend programa svih generacija i profila. U domaćoj produkciji, na šta smo posebno ponosni, emisija „Vikend vekerica“ već dugi niz godina na jedinstven način krasi program ATV-a.

 • 19:11 Bez komentara

  Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša