Писац

Кенан Црнкић номинован за престижну међународну књижевну награду Ерик Хофер!

  • 18.03.2024. 11:08

Др Кенан Црнкић, са својом књигом ”Пази којег вука храниш" номинован је за једну од најпознатијих свјетских књижевних награда Ерик Хофер, која се традиционално додјељује независним и слободномислећим ауторима из цијелог свијета!

Ова је награда установљена у знак сјећања на угледног америчког писца и филозофа Ерика Хофера, добитника предсједничке Медаље слободе и мислиоца који је оставио неизбрисив траг на свјетској сцени.

Информацију о номинацији др Кенана Црнкића пренијела је и највећа америчка новинска агенција АП, што потврђује значај номинације бх. аутора, професора и трансформацијског говорника који већ годинама ужива велики углед у широј регији Југоисточне Европе.

Награда Ерик Хофер, према наводима Гугла, спада у ред најважнијих међународних књижевних признања и посебно се додјељује инспиративним ауторима чији рад и мисао доноси ширу и дубљу друштвену корист.

Кенан Црнкић је посљедњих година стекао широко међународно признање за свој рад, не само кроз ауторство међународних бестселера као што су „7 тајни успјеха", „Пази којег вука храниш" и „Надживјети живот", него и кроз директну комуникацију са десетинама хиљада људи у оквиру трансформацијских програма широм регије.

Поруке др. Црнкића које „мијењају живот" допиру до милиона људи кроз медијске садржаје и путем популарних друштвених мрежа, а са више од 300.000 проданих примјерака књига сматра се увјерљиво најпродаванијим аутором из ове области у овом дијелу Европе. Његови радови и књиге су преведени и објављени на више страних језика те на Брајево писмо.

Номинација за награду Ерик Хофер је још једно у низу значајних међународних признања за његов рад и утицај.

Одлука о коначном добитнику ће бити објављена накнадно.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: