Film

Kilijan Marfi o sceni seksa u "Openhajmeru": "Bila je bitna za radnju"

  • 03.08.2023. 12:46

Kilijan Marfi je podijelio svoje stavove o scenama seksa u biografskom filmu "Oppenheimer" u režiji Kristofera Nolana, priznajući da su bile "nezgodne" za snimanje, ali da su bile "bitne" za radnju.

Marfi glumi J. Roberta Openhajmera, teoretskog fizičara koji se smatra jednim od "očeva atomske bombe", dok Florens Pju glumi Džin Tatlock, njegovu kolegicu doktoricu koja je bila romantično povezana s Openhajmerom pre i za vreme njegovog braka s Ketrin "Kiti" Openhajmer.

Openhajmerova i Tatlokina ljubav inspiriše mnoge intimne trenutke između ovog para, uključujući scenu seksa, prvu koju je režirao Nolan.

Marfi je priznao da nijedan glumac ne "voli" snimanje eksplicitnih scena, ali smatra da su "vrijedne" u Openhajmerovom slučaju jer su bile ključne za priču.

"Mislim da su bile vitalne u ovom filmu", rekao je Marfi za GQ.

"Mislim da je odnos koji Openhajmer ima sa Džin Tatlok jedan od najvažnijih emotivnih dijelova filma. Mislim da, ako su oni ključni za priču, onda su vrijedni truda. Slušajte, niko ih ne voli raditi, to je najneugodniji mogući dio našeg posla. Ali ponekad morate nastaviti s tim."

Пратите нас и путем Вибера