Ko će biti pojačanje u rimejku serije "Seks i grad"?

  • 21.05.2021. 21:52

U rimejku serije "Seks i grad", pod nazivom "I samo tako", Sara Ramirez, poznata po ulozi doktorke Kali Tores iz "Uvoda u anatomiju", tumačiće nebinarnog lika koji se zove Če Dijaz.

Meksičko-američka glumica Ramirez (45) takođe koristi rodno neutralne zamjenice, poput njenog lika, opisanog kao nebinarni stend-up komičar u čijem podkastu se redovno prikazuje Keri Bredšo.

"Če je osoba velikog srca čiji su neviđeni smisao za humor i napredno viđenje rodnih uloga učinili njegove podkaste veoma popularnim", saopštio je HBO Maks.

Inače, nedavno je objavljeno da će se u rimejku serije pojaviti najmanje tri nova lika sa crnom bojom kože, a učestvovaće i određeni broj ne-bijelih pisaca scenarija, koji poziva na veću raznolikost.

Ramirez, koja se prošle godine deklarisala kao nebinarna osoba, najpoznatija je po ulozi doktorke Kali Tores iz serije "Uvod u anatomiju", koja je ujedno i najdugovečniji LGBT lik na televizijskim ekranima.

"Sara je jedinstveni talenat, u komediji, podjednako kao i u drami, a mi smo uzbuđeni što smo stvorili novi lik u seriji", rekao je Majkl Patrik King, izvršni producent "I samo tako".

 

Тагови: