Poznati banjalučki muzičar

Ljubomir Perišić o novim pjesmama: Ljubavi je uvijek malo, očekujem da pjesme publiku dirnu u srce

  • Извор: АТВ
  • 13.12.2021. 12:09

Volim ono što radim, jer živim muziku i uživam njoj, a publika u mojim pjesmama može osjetiti čistu emociju, rekao je ovo poznati banjalučki muzičar Ljubomir Perišić prilikom promocije dvije nove pjesme.

Perišić je u prelijepom ambijentu u hotelu „Cepter“ predstavio dvije nove autorske pjesme “Sve što dođe jednom prođe” i “Trenutak ljubavi”, a već po prvim reakcijama publike očigledno je da se radi o hitovima koji će se dugo pjevati.

Perišić je član gitar dua „Intime“ sa kojim nastupa po regionu i širom Evrope.

Za samo dva dana nove pjesme već imaju na desetine hiljada pregleda na “Youtube”, a komentari su više nego pozitivni.




– Iskreni i prefinjeni muzički pristup, emocija i karakteristični kontakt sa publikom su samo neke od stvari koje krase ovog muzičara – samo je jedan od komentara koje je Perišić dobio nakon predstavljanja novih pjesama

Nove pjesme kao i spotovi, obiluju sa puno emocije, finih tonova i lijepih kadrova.

– Motiv projekta je ljubav. Volim ono što radim, jer živim muziku. Nadam se da će publika to prepoznati u ovim pjesmama – kaže Ljubomir za ATV.

Ističe da već neko vrijeme želi da objavim ovako nešto.

– Presrećan sam što su pjesme tu, naročito jer su ljubavne, a ljubavi nam je uvijek malo. Dug i složen rad je iza mene , ali na kraju sam, uz pomoć Zorana Komjenovića, sa kojim zajedno nastupam, uspio da napravim dvije pjesme različitog raspoloženja, ali sa zajedničkom emocijom topline, nade i ljubavi. Vjerujem da će pjesme dospjeti i do srca publike – rekao je Perišić.




Ističe da su svi u timu dali svoj doprinos, da dobiju pravi zvuk, kakav je i želio.

Pjesme su rađene u produkciji Zorana Švigića Švigija, u studiju “Šišmiš” u Zagrebu. Bubnjeve je svirao Amar Češljar, dok je Aleksandar Banjac svirao klavir za “Trenutak ljubavi”.

Prateći vokal je Suzana Dinić, koja je zablistala nedavno u pjesmi ,,Ponoc” za film o Tomi Zdravkoviću.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб