Miloš Avramović

Monika Beluči u pregovorima da glumi u "Južnom vetru"

  • Извор: Информер
  • 22.11.2021. 12:31

"Južni vetar" planira da "obogati" svoju glumačku ekipu internacionalnim zvijezdama. Pored Majkla Medsena, u ostvarenju reditelja Miloša Avramovića igraće i još jedan holivudski glumac, Vilijam Boldvin.

- Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti dio serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put poslije mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvijezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde - rekao je Avramović za "Informer".

Takođe, pregovori se vode i sa italijanskom glumicom Monikom Beluči.

- Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - rekao je reditelj.

Inače, Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proljeće ili početkom ljeta i sve vrijeme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe - kaže Avramović.

Miloš Biković, koji u seriji i filmu igra glavnog junaka Petra Maraša, naveo je da u drugoj sezoni igrati i glumačke zvijezde iz Rusije

- U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvijezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim - rekao je glumac.


  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.