Научна фантастика

На Нетфликс стиже најскупља серија до сада

  • Извор: Индекс
  • 19.03.2024. 15:25

Нетфликсова научно-фантастична серија "3 Body Problem" још није ни почела с приказивањем на популарном сервису, а творци, Давид Бениоф и Д.Б. Вајс, планирају другу сезону.

Осим по серији “3 Body Problem”, твроци серије су познати и по свјетски популарној серији “Игра пријестола” која се приказивала на ХБО.

“3 Body Problem” је њихов најновији пројекaт, а научно-фантастична серија сматра се једном од најскупљих Нетфликсових серија до сад.

Бениоф и Вајс предвиђају да ће им требати најмање три или четири сезоне да испричају цијелу причу, с завршетком истим какав је онај у оригиналним књигама.

Уз то, Бениоф је коментарисао да је идеја у прве двије сезоне приказати радњу из прве и друге књиге те је признао да већ сада раде на планирању друге сезоне, иако још није потврђено хоће ли до ње и доћи.

– За другу сезону већ сада имамо нешто боље од грубе идеје. Пуно смо даље у планирању од фазе грубих идеја. За радњу послије тога не знамо, знате, што су ствари удаљеније, то је и поглед на њих магловитији. Али, у трећој књизи има толико невјероватних знаменитости, у смислу сцена, ситуација и догађаја које можемо видјети прилично јасно – објаснио је.

Подсјећамо, радња серије “3 Body Problem” прати астрофизичарку Је Вењие, чији је отац убијен током Кинеске културне револуције. Она је годинама касније регрутована у војску и члан је тајне мисије чији је циљ да успостави контакт с ванземаљцима.

Вењие је огорчена стањем у којем се налази свијет и доноси одлуку због које ће научници у будућности морати да се боре да би спасили човјечанство.

Нетфликс је почетком марта објавио и посљедњи трејлер за надолазећу серију у којем су више приказали нове ликове и свијет из будућности.

“3 Body Problem” на Нетфликс долази 21. марта.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови: