"Pearl"

Netflix otkazao seriju Megan Markl

  • Извор: Агенције
  • 02.05.2022. 17:16

Netflix je otkazao razvoj animirane serije "Pearl" koju je kreirala Megan Markl, u pokušaju da smanji troškove zbog naglog pada broja pretplatnika.

Serija, koja je najavljena prošle godine, jedan je od nekoliko projekata od kojih je streaming gigant odustao. Prošlog mjeseca, Netflix je otkrio nagli pad broja pretplatnika i upozorio da će milioni drugih korisnika također napustiti platformu.

To je izbrisalo preko 50 milijardi dolara tržišne vrijednosti kompanije jer su stručnjaci upozorili da se suočava s borbom da se vrati na pravi put.

Arčevell Productions, kompanija koju su osnovali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, objavila je prošle godine da će Megan biti izvršni producent serije "Pearl".

Planirano je da serijal bude fokusiran na avanture 12-godišnje devojčice, koja je inspirisana uticajnim ženama iz istorije.

Netflix je, međutim, potvrdio da će nastaviti da radi na brojnim projektima sa Archewell Productions, uključujući dokumentarnu seriju pod nazivom "Heart of Invictus".

Serija će se fokusirati na sportiste koji se takmiče na Invictus igrama za povređene veterane, događaju koji je osnovao princ Hari, u Hagu 2022. godine.

Netflix je takođe obavijestio javnost o otkazivanju dvije animirane dječije serije "Dino Daycare" i "Boons and Curses".

Upozoreno je i da će još oko dva miliona korisnika vjerovatno napustiti uslugu do jula.

Neki analitičari su upozorili da je, nakon perioda vrlo snažne ekspanzije tokom pandemije, kompaniji ponestalo lakih načina za razvoj poslovanja.

Pritisnuti potrošači smanjuju usluge striminga kako bi uštedjeli novac, dok neki smatraju da ima previše sadržaja za biranje usred lavine konkurencije rivala kao što su Disney i Amazon.


Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.