Mima Karadžić za ATV-a

Nisam glasao za granice, ali one su nastale voljom naroda i to poštujem

  • 08.11.2018. 22:18

"Poštujem države koje su voljom naroda nastale u bivšoj Jugoslaviji. Međutim ne treba ti pasoš da pređeš iz Slovenije u Italiju, iz Njemačke u Holandiju, ali ti treba da pređeš iz Srbije u Republiku Srpsku, iz Crne Gore u Srbiju, Hrvatsku ili u BiH. Sve su to stvari za koje ja nisam glasao, niti za granice niti za podjele, ali one su činjenične, one su postavljene, narod je to nekim putem izglasao i ja to poštujem," kaže glumac Mima Karadžić.

Gostujući u emisiji ATV-a "Nezvanično" on je naglasio da normalno doživljava to što uz pomoć pasoša prelazi iz jedne u drugu državu, koje su nastale raspadom bivše Jugoslavije.

On ističe da ima sreću da poslom kojim se bavi uveseljava ljude, te da ono što radi probija sve granice.

"Na ATV-u u Republici Srpskoj se emituje serija "Budva na pjenu od mora", u Federaciji emituju naše ranije serije, idemo i u Makedoniji, dogovorili smo emitovanje i sa Slovenijom, u Hrvatskoj, Srbiji... Meni je puno srce da moj posao probija sve granice. To je posao, kultura, koji probija sve barijere, kao i sport," kaže Karadžić.

Kako kaže "Budva na pjenu od mora" je jedna od najpopularnijih naših serija na teritoriju bivše Jugoslavije.

"Volim to ime - Jugoslavija. Ja sam glumac i veseljem i smijehom, dobrim namjerama, možeš da uđeš u svaku zemlju. Gdje god dođem dobro sam došao i to je velika privilegija, kad možeš da dolaziš u razna mjesta i da se osjećaš doborodošlim," rekao je Karadžić, dodajući da u Srbiji, kad na nekom od kanala propuste seriju "Budva na pjenu od mora", tu epizodu gledaju na ATV-u.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.