"Од чега сам ја"

О чему говори нова пјесма Јелене Розге?

  • Извор: Б92
  • 22.03.2024. 18:35

Јелена Розга представила је спот за дугоочекивану пјесму "Од чега сам ја", настала као плод умјетничке синергије између Јелене Розге и Ивана Хуљића.

Наиме,  Иван Хуљић потписује текст и музику пјесме која прати причу рањиве, али и храбре жене која као да се и сама чуди својој снази. Будући да Јелена себи и у каријери и у животу допушта бити и храбра и рањива, пјесма "Од чега сам ја" савршено се уклапа у такву „животну филозофију",  што не чуди с обзиром на то да је иза Јелене и Ивана дуги низ година сарадње и пријатељства кроз које су се  сигурно добро упознали.

Управо овом сарадњом и њихов однос је добио једну нову димензију.

- Увијек је лијепо радити с неким кога, што би се рекло, "познајеш у душу" и ко зна колико ти је важно да останеш вјеран себи.  Уживала сам у цијелом процесу стварања ове пјесме, од првих снимљених тактова па до завршетка снимања спота који је права визуална посластица и једва чекам да чујем реакције моје публике, ипак је њихов суд најважнији", узбуђена је Јелена.

Спот за пјесму "Од чега сам ја" потписује редитељ Милош Шаровић, који је режирао Јеленину регионалну турнеју „Минут срца мог".



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)