The Lord of the Rings: The Rings of Power

Objavljen prvi zvanični trejler za najskuplju seriju u istoriji

 • Извор: Индекс
 • 23.08.2022. 17:55

Amazonova serija The Lord of the Rings: The Rings of Power dobila je svoj prvi zvanični trejler.

Prequel slavne trilogije izlazi u septembru ove godine, a izlazi gotovo 20 godina nakon posljednjeg filma u trilogiji Lord of the Rings.

Serija vodi obožavaoce Međuzemlja u priču smještenu hiljadama godina prije događaja u Hobbitu i originalnoj trilogiji. Bazirana je na knjizi Silmarillion, ali uvodi i brojne nove likove.

U intervjuu za "Entertainment Weekly" tvorac serije Patrik Mekej rekao je da "nisu zainteresovani" za snimanje serije "o mlađoj verziji istog svijeta koji ste poznavali".

"Željeli smo ići daleko, daleko, daleko u prošlost i pronaći priču koja bi mogla stajati na vlastitim nogama. Ovo je bilo ono za šta smo smatrali da nije rečeno na nivou i mjerilu i s dubinom koju smo smatrali da zaslužuje", rekao je Mekej.

Očekuje se da će serija imati pet sezona, što je čini jednom od najskupljih TV serija u istoriji. Mnogi strani mediji pisali su da će ovo biti najskuplja serija u istoriji televizije.

"BBC" navodi da su za svaku epizodu serije potrošena 43 miliona funti. 

Glumačku ekipu čine Robert Aramajo, Nazanin Boniadi, Morfid Klark, Ismael Kruz Kordova, Ovejn Artur, Ema Horvat i drugi.

Prva sezona će biti dostupna u 240 zemalja, a epizode će izlaziti jednom sedmično. Prva epizoda stiže 1. septembra, a finale prve sezone od osam epizoda biće 14. oktobra, prenosi "Index.hr".


Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

  ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.