ПЛаниран и спот

Објављена нова пјесма Оливера Драгојевића

  • Извор: Аваз
  • 01.03.2024. 10:10

Објављен је спот за нову пјесму Оливера Драгојевића "Не могу ти рећи", у којем глуми и његов унук Тони.

Пјевач је умро 2018., а његова породица обожаватељима је одлучила дати прилику да га се сјете кроз музику. Скоро двије године преслушавани су материјали које је Оливер вриједно снимао до свог посљедњег дана.

Утрошени су сати помног бирања, присјећања на све његове коментаре и упуте, како би се све пјесме направиле са сигурношћу у његово одобравање. И настао је албум с новим пјесмама Оливера – "Долазиш".


- С Оливеровим одласком наслиједили смо све оно што је стварао кроз своју дугогодишњу каријеру, а из чега је произашла и огромна одговорност према његовој оставштини, али и његовим обожаватељима који су му увијек били пратња на његовом путу. Осјетили смо потребу да објединимо пјесме које су остале необјављене, а уз помоћ Оливерових сарадника и пријатеља припремали смо овај албум водећи се његовим критеријима и афинитетима. Добро је познато да је био скроман човјек, али кад се радило о музици, увијек је тражио максимум од себе. На овом албуму смо радили све док нисмо били сигурни да смо досегли ону разину којом би сам био задовољан. Уз помоћ његове дугогодишње издавачке куће Акваријус Рекордс, албум је припремљен за објаву у јесен 2024. године, а пјесма "Не могу ти" рећи аутора Матка Шимца први је сингл надолазећег албума - саопштила је породица Оливера Драгојевића.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)