Глумица

Огласила се Марго Роби након што није номинована за Оскара

  • Извор: Агенције
  • 01.02.2024. 10:20

Глумица Марго Роби, звијезда филма "Барби", огласила се након што није номинована за Оскара у категорији најбоља глумица. Филм је добио осам номинација за Оскара, укључујући за најбољи филм, најбољег споредног глумца и најбољу споредну глумицу. Обожаватељи су, међутим, били ужаснути што је Марго занемарена због своје насловне улоге.

Роби, која је такође један од продуцента филма, рекла је да због тога није тужна. Додала је и да је мисија филма била да утиче на културу и да је то "највећа награда" која је произашла из успјеха филма.

- Не постоји начин да се осјећате тужно када знате да сте овако благословени - навела је Марго, а преноси Variety магазин.

Роби је сугерисала да је више узнемирена због тога што редитељка филма "Барби" Грета Гервиг није добила номинацију за Оскара за режију.

- Мислим да Грета требала да биде номинована за најбољег редитеља. Оно што је урадила је ствар која се дешава једном у каријери, једном у животу - навела је.

Без обзира на то, Роби је рекла да је задовољна са осам номинација за Оскара, које укључују најбољи филм, адаптирани сценарио, споредну глумицу за Рајана Гослинга, споредну глумицу за Америку Фереру, дизајн костима, дизајн продукције и двије номинације за оригиналну пјесму.

Роби је рекла да су овим филмом намјеравали да ураде нешто што ће, како је навела, промијенити културу.

- И то је већ учињено и то, много више него што смо икада сањали. И то је заиста највећа награда која би могли добити из свега овога. Реакције људи на филм биле су највећа награда - каже Роби.

Одлука Академије да не номинује Робијеву и Гервигову изазвала су контроверзу. Њихове номиноване колеге, Гослинг и Ферера, одвојено су се обратили критикама и обоје су изразили разочарање Академијом.

- Оно што је Марго постигла као глумица је заиста невјероватно. Једна од ствари о Марго као глумици је колико лако све чини да изгледа. И можда су се људи преварили мислећи да посао изгледа лак, али Марго је мађионичар пред екраном - рекла је Ферера за Variety.

Филм "Барби" је зарадио 1,38 милијарди долара на свјетским благајнама, што је доказало да су погрешна предвиђања стручњака из индустрије да ће "Супер Марио" бити најбољи филм 2023.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!