Глумац

Откривено шта пише у тестаменту Метјуа Перија

  • 12.03.2024. 07:18

Пет мjесеци након што је преминуо Метју Пери зна се садржај његовог тестамента. Глумац је 28. октобра прошле године пронађен мртав у ђакузију на свом имању у Лос Анђелесу. Токсиколошка анализа показала је да је узрок смрти акутно дејство кетамина и утапање. Правна документа у које има увид ТМЗ откривају садржај његове опоруке из 2009. године.

Метју Пери је оставио више од милион долара Фондацији коју је назвао по лику из филма Вудија Алена. У тестаменту се наводи да већину својих ствари оставља тој организацији коју је назвао "Alvy Singer Living Tust" по лику из "Annie Hall", из 1977. године.

Сума коју је оставио фондацији јесте оно што су извршитељи пронашли као додатну имовину која већ није у његовом приватном фонду. Вриједност његове укупне имовине процијењена је на 120 милиона долара.

Глумац није имао дјеце, а у опоруци се истиче да дјеца, коју би потенцијално могао да има, "немају изричито право на његово богатство". Извршиоци тестамента су Лиса Фергусон и бивша супруга Мајка Мајерса Робин Рузан, пише Дејли мејл.

Метју Пери је од 1994. до 2004. глумио Чендлера Бинга у серији "Пријатељи" и по епизоди приказивања зарађивао је 20 милиона долара. Његови родитељи вјероватно ће преузети његове хонораре, као и друге дијелове његове заоставштине која укључује његове мемоаре из 2022. године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: