Глумци популарног ситкома

Петорка из "Пријатеља" објавила заједничко саопштење о вољеном Перију

  • Извор: Агенције
  • 31.10.2023. 08:20

Чувена петорка из "Пријатеља" објавила је заједничко саопштење о Метјуу Перију, као што је и најављивано.

Ево шта су Џенифер Анистон, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Метју Лебланк и Дејвид Швимер рекли о вољеном колеги и пријатељу са којим су од 1994. до 2004. глумили у ситкому "Пријатељи".

"Сви смо потпуно скхрани губитком Метјуа. Били смо више од глумачких колега. Ми смо породица. Имамо толико тога да кажемо, али управо сада ћемо одвојити тренутак да тугујемо и суочимо се овим несагледивим губитком. Временом ћемо више рећи, како и када будемо могли. За сада су наше мисли и наша љубав са Метјуовом породицом, његовим пријатељима и свима који су га вољели широм свијета", наводи се у поруци коју потписују Џенифер Анистон, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Метју Лебланк и Дејвид Швимер.

Откривени нови детаљи о смрти Метјуа Перија

Откривени нови детаљи о смрти Метјуа Перија

Чувена шесторка глумила је у "Пријатељима" 10 година, током којих су снимили 10 сезона култне серије.

Редитељ серије "Пријатељи" Кевин Брајт и коаутори ситкома Марта Кофман и Дејвид Крејн објавили су јуче заједничко саопштење поводом смрти глумца који је у култном телевизијском остварењу тумачио један од водећих ликова, Чендлера Бинга. Нагласили су да ће га памтити по задивиљујућој интелигенцији и по томе што је био најдуховитија особа.

"Шокирани смо и дубоко, дубоко ожалошћени смрћу нашег вољеног пријатеља Метјуа. Све ово се и даље чини немогућим", изјавили су за "Деадлине" и напоменули: "Све што можемо да кажемо јесте да се осјећамо благословено јер је био дио наших живота".

Додали су и то да је Пери био бриљантан талент.

Објављен снимак Џенифер Анистон која јеца због Метју Перија

Објављен снимак Џенифер Анистон која јеца због Метју Перија

"Клише је рећи да глумац сам ствара улогу, али у његовом случају нема веће истине од тога. Од дана када смо га први пут чули како оживљава улогу Чендлера Бинга, за нас није постао било ко други. Увијек ћемо његовати радост, свјетло, блиставу интелигенцију коју је уносио у сваки тренутак, не само у свој посао, већ и у живот. Увијек је био најдуховитија особа у просторији. Више од тога, био је најслађи, даровитог и несебичног срца. Сву љубав шаљемо његовој породици и пријатељима. Наша срца су сломљена", пише Дејли мејл.

Метју Пери пронађен је мртав у суботу увече на свом имању у Лос Анђелесу, сумња се да се утопио у ђакузију. Чекају се резултати токсиколошке анализе, када ће званично бити саопштен узрок смрти славног глумца.

"Био је поклон свима нама" - Бивше колеге одале почаст Метјуу Перију


Пратите нас и путем Вибера