Preko trideset izvođača

Ša Fest u Prijedoru od 27. do 30 jula: Umetnica stiže na festival

  • Извор: АТВ
  • 04.04.2022. 14:11

Treći ŠA Fest koji se održava u Prijedoru ove godine ugostiće preko trideset izvođača, a među njima se nalazi i ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta.

Pored dobro poznate ŠA ulice koja će biti aktuelna 27. i  28. jula, na više lokacija u gradu Prijedoru očekuje nas mnogo novih i atraktivnih sadržaja.

Od Ljetne bašte do Sane, prostor Starog grada ponudiće posjetiocima veliki spektar sadržaja.

Neka od imena koja će se pojaviti na ovogodišnjem festivalu su Rambo Amadeus, Elemental, Goran Bare i Majke, Sunshine, Sajsi MC, E-Play, Hladno pivo, Prti Bee Gee i Drumbooty, te lokalni bend Eho Radar koji će nastupiti na „Sound Garden“ stejdžu.

Za ljubitelje elektronske muzike rezervisani su nastupi svjetski poznatih DJ-eva u „Elektro park“ zoni festivala.

Među imenima koja će nastupiti na novom ŠA Fest stejdžu našli su se Marko Nastić, Uto Karem, Valentino Kanzyani, Lea Dobričić, Metodi Hristov, Dejan Milićević, uz zagrijavanje sa Woodie-jem, Danijelom Kevićem, Inisom i Level7el.

Za one koji ipak vole dnevne žurke, Ša Fest je u saradnji sa gradom Prijedorom  odlučio da pripremi novu plažu u festivalskoj zoni u Starom gradu gdje bi trebao biti smješten „River stejdž“

Osim toga, veliki broj sadržaja posjetioce očekuje i u „Antistres“ zoni, a oni koji se odluče  na cjelodnevnu žurku buće dostupan besplatan kamp sa ograničenim brojem mjesta.

ŠA Fest ove godine trajaće od 27. do 30 jula.

Podsjećamo, ova manifestacija održava se od 2018. godine kao memorijalni festival posvećen Daliboru Popoviću Mikši. 


Тагови: