"Bilo jednom u Holivudu"

Stigao trejler novog Tarantinovog filma VIDEO

  • 20.03.2019. 21:40

Trejler novog filma Kventina Tarantina izašao je danas. Film "Bilo jednom u Holivudu" (Once Upon a Time in Hollywood) biće premijerno prikazan u Velikoj Britaniji 14. avgusta 2019. godine.

Radnja novog filma Kventina Tarantina smještena je u 60-te godine prošlog vijeka, vrijeme kada je filmska industrija počela da pada pod uticaj hipi kulture. To je ujedno i vrijeme ubistava koja su počinili Čals Menson i pristalice njegovog kulta.

Glavne uloge u filmu tumače Bred Pit i Leonardo Dikaprio, koji igraju izmišljene likove. Dikaprio tumači lik Rika Daltona, televizijskog glumca koji nije uspio da se probije na filmsko platno, a Pit igra njegovog kaskadera.

Daltonovu komšinicu Šeron Tejt tumači glumica Margot Robi, Bert Rejnolds je Džordž Špan, vlasnik kuće koju su unajmili članovi Mensonovog kulta. Demijan Luis je Stiv Mekvin, a Dakota Fening igra Linet "Skverki" From, Mensonovu sljedbenicu.

U filmu će se pojaviti i Al Paćino koji će tumačiti Daltonovog agenta. Pojaviće se i nedavno preminuli glumac Luk Peri, kao i Nikolas Hamond i Emili Hirš.

U videu u nastavku pogledajte trejler filma.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.