Мјузикл

Стигао трејлер за наставак Џокера

  • 10.04.2024. 12:54

Џокер и Харли Квин желе да знате да је оно што свијету сада треба -заправо љубав.

То је порука првог трејлера за "Joker: Folie а Deux", у којем Хоакин Финикс и Лејди Гага играју главне улоге. 

Трејлер започиње у менталној установи у којој је Артур Флек, познатији као Џокер, завршио на крају прошлог филма. Артур тамо упознаје Харли Квин која се жали да, за разлику од њега, није постигла ништа у животу.

Након што Харли и Артур побјегну из установе, можемо видјети монтажу сцена у којима плешу улицама Готама и наступају по клубовима, док у позадини свира пјесма "What the World Needs Now Is Love."

Иако су многи били мишљења да ће читав пројекат испасти лоше, јер је надолазећи филм мјузикл, друштвене мреже преплавила је лавина позитивних коментара након изласка трејлера.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм