"Elvis" ostao praznih ruku

"Sve u isto vrijeme" odnio sedam Oskara, veliki povratak Brendana Frejzera

 • Izvor: ATV
 • 13.03.2023.07:42

Teatar Dolbi ugostio je po 95. put krem filmske umetnosti. Posle dugo vremena jedan akcioni film "Sve u isto vrijeme" je pomeo konkurenciju i apsolutni je pobjednik večeri sa sedam Oskara, uključujući i najvažniju kategoriju – za najbolji film.

Mišel Jeo postala je prva Azijatkinja da bude proglašena najboljom glumicom za ulogu u "Sve u isto vrijeme", a Danijel Kvan i Danijel Šajnert osvojili su Oskare za najbolju režiju i originalni scenario.

Sredinom večeri činilo se da je njemačka produkcija Na zapadu ništa novo na dobrom putu da napravi iznenađenje, ali je ratni spektakl podvukao crtu na četiri osvojena Oskara. Brendan Frejzer se u mejnstrim glumačke vode vratio u velikom stilu i proglašen je najboljim glumcem za ulogu u filmu Kit.


Gubitnik večeri je drama Duhovi ostrva smještena tokom irskog građanskog rata, koja nije osvojila nijedan Oskar od devet kategorija u kojima je nominovana.

Praznih ruku ostali su i Fabelmanovi, Tar i Elvis

Domaćin večeri bio je Džimi Kimel, a iskusni komičar vodio je program bez pretjerano mnogo iznenađenja, a veče je prošlo mnogo mirnije nego prošlogodišnja dodjela.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.