Бред Пит

Тешке оптужбе на рачун познатог глумца

  • Извор: Тпортал
  • 07.02.2024. 16:38

​Прошло је 30 година откако је Бред Пит снимио хит филм “Легенда о јесени”, а редитељ Ед Цвик тек је сада одлучио открити детаље са снимања, притом не штедећи холивудског заводника нити најмање.

Редатељ Ед Цвик одлучио је под старе дане, у својој 72. години живота, издати мемоаре “Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood”, одлучивши додатних пет минута славе добити на рачун Бреда Пита. Њих двојица заједно су 1994. снимали филм “Легенда о јесени”, а Цвик је сада открио и да на сету није изгледало све бајно.

71-годишњи редитељ у мемоарима је оптужио Пита за његово понашање, рекавши како је “у тренуцима раздраганости био несталан”, као и да је “постао нервозан кад год би требао снимити сцену која захтјева од њега да покаже дубоке емоције”.

“Не сјећам се ко је први почео викати, ко је псовао или ко је први бацио столицу. Можда сам то био ја? Али када смо подигли поглед, екипе није било и то није био посљедњи пут да се такво што догодило”, написао је Цвик.

Подсјетимо, након што је Том Круз одбио улогу, Пит је добио улогу Тристана Лудлова. Наводно је и Пит намјеравао одустати од свега, али продуцент Маршал Херсковиц га је увјерио да треба остати.

“Понекад, без обзира колико си искусан или осјетљив као редитељ, ствари једноставно не функционишу. Његова идеја како би Тристан требао изгледати и понашати се разликовала од моје. Бред је одрастао с мушкарцима који су држали своје емоције под контролом. Што сам више тјерао Бреда да се открије, он се више опирао. Па сам наставио гурати, а Бред је узвраћао”, открио је у мемоарима Цвик.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: