"Nektar OK fest"

TRi di- džeja na bini uz bazene

  • 18.04.2019. 10:48

Na "`Nektar` OK festu", koji će biti održan od 12. do 14. jula na Tjentištu, nastupiće di-džejevi Nebs DŽek i Mladen Tomić iz Banjauke i Spejs moušn iz Novog Sada, saopštili su danas organizatori festivala.

Ovi di-džejevi će biti zaduženi za atmosferu na "Samer" bini uz bazene, jednoj od omiljenih lokacija kampera, navode organizatori. 

Od ranije su poznati izvođači na glavnoj bini u "OK kampu", među kojima su bendovi "Franc Ferdinand" iz Škotske, zatim "Goblini", "Bjesovi" i "Partibrejkers" iz Srbije, "Dubioza kolektiv" iz BiH, te "Let tri" i "Brkovi" iz Hrvatske. 

Uz 72 časa neprekidne zabave na tri festivalske bine, šesti "`Nektar` OK fest" nudi i adrenalinski doživljaj na raftingu rijekom Tarom i planinarske šetnje kroz Nacionalni park "Sutjeska", navedeno je u saopštenju. 

Organizatori pozivaju posjetioce da na vrijeme rezervišu smještaj, te podsjećaju da u ponudi imaju paket od 70 KM, koji podrazumijeva smještaj u kampu, ulaznicu za koncerte i prevoz, a po cijeni od 35 KM mogu dobiti smještaj u kampu i ulaznicu za koncerte. 

Informacije i prijave za boravak u festivalskom kampu mogu se naći na zvaničnoj stranici festivala /okfest.net/booking/.

Тагови: