ATV

Poznata autorka

U Banjaluci održano književno veče Jelene Bačić Alimpić

 • Izvor: SRNA
 • 01.06.2023. 22:59

U Banjaluci je večeras održano književno veče sa Jelenom Bačić Alimpić, autorkom visokotiražnih romana, koja je istakla da uvijek rado dolazi u Republiku Srpsku.

"S obzirom na to da Novi Sad i Banjaluku vrlo često porede kao slične gradove, ovde se osjećam kao domaćin, a ne gost. U redovnom sam kontaktu sa brojnim čitateljkama iz Banjaluke", rekla je Alimpićeva tokom književne večeri, koju je organizovao Savjet za kulturu, umjetnost i zaštitu kulturnog nasljeđa Gradskog odbora SNSD-a.

Jelena Bačić Alimpić, koja je do sada objavila 12 romana, a iz godine u godinu njene knjige su najčitanije u mreži biblioteka širom Srbije, govorila je o svom životu, gdje nalazi inspiraciju za pisanje, o novinarskoj karijeri, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a banjaluka.

Alimpićeva je zahvalila za poziv predsjedniku Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vladi Đajiću, koji je izrazio zadovoljstvo što su ugostili jednu od najčitanijih književnica sa ovih prostora i izrazio nadu da će ovo biti samo jedno u nizu gostovanja.

"Drago nam je što smo u mogućnosti da za naše Banjalučane organizujemo predstave, književne večeri, edukativna predavanja. Veliki odziv nam govori da smo na pravom putu i sigurno je da ćemo tako i nastaviti", naglasio je Đajić.

Tagovi:
 • 18:10 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 18:11 Vremenska prognoza

  Svakog vikenda na programu ATV-a od 8:30h očekuje vas jedan od omiljenih vikend programa svih generacija i profila. U domaćoj produkciji, na šta smo posebno ponosni, emisija „Vikend vekerica“ već dugi niz godina na jedinstven način krasi program ATV-a.

 • 19:11 Bez komentara

  Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša