Banjalučki brendovi udružuju snage

Zvuci bluza uz "Nektar" i "Kolju i grobovlasnike"

  • Извор: АТВ
  • 18.08.2023. 11:25

Banjalučki brendovi, „Nektar“ pivo i „Kolja i grobovlasnici“ udružuju snage i dovode autentičan zvuk bluza u Banjaluku.

Kultni kantautor, vrsni muzičar, glumac, režiser i scenarista Nikola Kolja Pejaković  zajedno sa svojim bendom „Grobovlasnici“ nastupiće 19. avgust u Banjaluci. Koncert ovog banjalučkog umjetnika biće realizovan na najljepšoj koncertnoj lokaciji – tvrđavi Kastel, a podršku u relizaciji ove ideje im je pružila Banjalučka pivara sa svojim „Nektar“ pivom. 

Poznato je da je „Nektar“ pivo uvijek uz dobar zvuk, što potvrđuje i podrška brojnim muzičkim manifestacijama i festivalima, a ovog puta podrška nije izostala ni poznatom banjalučkom brendu „Kolja i grobovlasnici“. 

“Banjalučka pivara sa svojim „Nektar“ pivom uvijek je uz rok muziku u cilju promocije razvoja scene, a  specifičan zvuk bluza se potpuno uklapa u tu našu misiju. Drago nam je da imamo priliku da podržimo vrsnog banjalučkog muzičara poput Nikole Pejkovića i da banjalučki brendovi „Nektar“ pivo i „Kolja i grobovlasnici“, udruženim snagama, imaju priliku da donesu prepoznatljiv zvuk bluza na banjalučku scenu“,  poručili su iz Banjalučke pivare. 

Veče bluza na Kastelu: Kolja i Grobovlasnici u subotu u Banjaluci

Veče bluza na Kastelu: Kolja i Grobovlasnici u subotu u Banjaluci

Podsjećamo, ovaj izuzetni banjalučki muzičar na muzičkoj sceni je stekao status priznatog autora već sa prvim albumom „Mama, nemoj plakati“ iz 2002. godine, snimljenim pod imenom Kolja i Smak Bijelog dugmeta. Nakon toga, uslijedile su pjesme poput „Haljinice boje lila“ i „Eto, udade se i ti za konja“ na podjednako izazovnom drugom albumu „Kolja“ iz 2009. godine. Sve je to pratio  treći album „Grobovlasnici“ iz 2013. godine. Može se reći da je svoj status kod publike učvrstio i odlično prihvaćenim četvrtim albumom „4 prsta“, na kojem su se izdvojile pjesme „Može malo sutra“, „Ala je lep ovaj svet“ koji je urađen na osnovu stihova Jovana Jovanovića Zmaja, a tu je i pjesma „Svaku noć je isti mrak“. 

Banjalučka pivara poručuje da sve posjetioce i ljubitelje „Nektar“ piva očekuje mnogo pozitivne energije i odlična zabava uz zvuke bluza benda „Kolja i grobovlasnici“, a cjelokupan ugođaj će biti upotpunjen autentičnim ambijentom tvrđave Kastel.  

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.