Otvorila OnlyFans

Atraktivnu profesoricu "izbacili" iz škole, sad zarađuje ozbiljne pare

 • Izvor: mondo
 • 18.03.2023.15:48

"Kolege piskaraju po tabli, a ja zarađujem bogovski", rečenica je kojom se bivša profesorka proslavila kada je rad u prosvjeti zamijenila snimanjem sadržaja za odrasle.

Kortni Tilija ima 36 godina i radila je kao profesorka u srednjoj školi za djecu sa posebnim potrebama u Arizoni.

Kako tvrdi, ljubomorne kolege su je godinama kinjile jer je na posao dolazila vulgarno obučena.

"Šta god sam obukla, nije valjalo. Dolazila sam zakopčana do grla, a oni su tvrdili da ističem obline. Imala sam 25 godina i bila sam zgodna sa bujnim oblinama, a oni su bili samo ljubomorni", rekla je Kortni za medije koja je u jednom trenutku sama dala otkaz.

"Jednostavno više nisam mogla da trpim da me ponižavaju i jednog dana sam samo rekla 'dosta'. Sada sam zvijezda na OnlyFans sajtu i za četiri godine sam zaradila više novca nego da sam 25 godina radila kao profesor u školi. I niko se više ne žali na moje oblačenje, naprotiv", rekla je uz osmijeh Kortni i dodala:

"Uvijek je postojao jedan ili dvojica kolega koji su bili ljubazni prema meni. Ostali su bili užas. Stalno su me prijavljivali inspekciji kako kršim pravila oblačenja. Bila sam mlada i privlačna, učenici su me voljeli, a ja sam se zaista trudila da izbjegnem provokativno oblačenje, iako nije bilo lako sakriti obline".

Dodala je da je konstantno išla na razgovore kod direktora.

"Nosili smo neku vrstu uniforme koju baš nisam voljela. Jedva sam čekala da dođem kući i presvučem se u trenerku. Moj stil je danas potpuno drugačiji i nosim šta god poželim", rekla je Kortni koja je najviše zaradila od svoje VIP stranice.

Tamo je zaradila nevjerovatnih 380.734 dolara od mjesečne pretplate i dodatnih 164.660 dolara putem poruka sa fanovima.

Zadovoljni kupci takođe su dali ukupno 50.045 dolara kao bakšiš.

"Počela sam da mrzim svoj posao i to je počelo da se preliva na sve druge sfere mog života. Pretpostavljam da sam se**ualni radnik, ali ja se ne stidim toga. Radim sa stotinama žena širom Amerike, Australije, Evrope i svuda. Pomažem im da probiju stid i krivicu koji su im nametnuti jer žele da budu slobodni i da izraze svoju se**ualnost", izjavila je Tilija.

Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Top 10 tajni i misterija

  Da li ste ikada razmišljali postoje li vanzemaljci, susreti druge vrste i paranormalne aktivnosti? Da li je Bigfoot zaista postojao? Da li čudovište još uvijek spava na dnu Loch Nessa? Postoje li anđeli? Kakve tajne kriju 'svete spise'?

 • 17:50 Narod priča (R)

  Pred našom kamerom, otvoriće se i ispričati priču, oni za koje ne znamo koliko u sebi nose ljubavi, istrajnosti, hrabrosti, oni koji znaju koliko je život čudnovato težak i lak, oni koji su osjetili i stradanje i ljepotu životne jednostavnosti.

 • 18:20 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.