Mihail Labkovski

Čuveni ruski psiholog otkriva: Jedna osobina čini ženu fatalnom

  • Извор: Super žena
  • 02.06.2023. 15:09

Čuveni ruski psiholog Mihail Labkovski smatra da je samopouzdanje najvažnije u životu, od toga zavisi koliko ćete biti uspješni u karijeri, ali i srećni u ljubavi. Naglašava da samopouzdanje nadoknađuje sve i da je ono kod žena važnije od ljepote jer takvim damama jači pol prosto ne može da odoli.

"Muškarcima se dopadaju samouvjerene žene, jer nisu fokusirane na svoje nedostatke. Komunikacija s njima je lagana, ostavljaju utisak da mogu i znaju sve. Krasi ih držanje, smireni gestovi, samouvjeren govor...", kaže Labkovski.

Ukoliko ste zaista sigurni u sebe, onda možete da impresionirate druge svojim ponašanjem. Ako je žena sigurna u sebe, prisustvo ili odsustvo muškarca u njenom životu ni na koji način ne utiče na nju. Ako je sama - život ne staje.

Kada žena sumnja u sebe, to se često izražava u činjenici da silno želi da bude s nekim. Važno je napomenuti da samouvjerenu ženu privlače snažni i samosvjesni muškarce. Tipovi s niskim samopoštovanjem, nesigurnostima i kompleksima nisu joj zanimljivi.

Тагови: