Љубавничко умијеће

Десет знакова да сте одлични у кревету

 • Извор: Агенције
 • 18.09.2023. 04:00

Колико год било тешко дефинисати нешто толико субјективно, постоји низ знакова који ће открити како партнер доживљава ваше 'љубавничко умијеће', а добра ствар је то што мјеста за напредак увијек има.

Многи од нас одрасли су слушајући о 'фантастичном сексу' прије него што смо уопште знали шта је секс. Читав живот одређени часописи су пуни врућих наслова - углавном усмјерени на жене које мушкарцима пружају 'најбољи секс у животу'. Као да постоје неке заиста велике тајне у извођењу сексуалних радњи и потези које неки знају, а други не.

Међу нашим најближим пријатељима можемо отвореније разговарати о добром сексу, а можда и о лошем сексу. Превише људи мисли да је добар секс оно што су видјели у филмовима, или наравно порнићима. Истина је да је све релативно и зависи од онога шта воли партнер с којим смо у кревету, пише Медиум.

Генерално гледано, већина ће се сложити да се добар секс повезује са сљедећим стварима - жеља обје стране, ентузијазам, повезаност међу љубавницима, компатибилност око жеља и комуникација.

Највеће заблуде

С друге стране, постоје људи који вјерују да одређени сет вјештина или тип изгледа подразумијева добар секс и да ће они бити 'добри у кревету'. Али, то је далеко од истине, па се тако добар секс не своди на акробације, гимнастику и што више поза, није продукт савршене фигуре и тијела и не мора укључивати симултане оргазме и читање мисли партнера - већ управо супротно..

Секс је првенствено у глави, а да би били добар љубавник није битна само техника. Ако имате сљедеће од наведених 10 квалитета, преноси 24сата, велике су шансе да сте 'добри у кревету'.

1. Вољни сте да учите.ж

2. Заиграни сте и страствени.

3.  Уз вас се ваш партнер/ка осјећа секси.ж

4. Самоувјерени сте и не бојите се да будете рањиви.

5.  Авантуристични сте и вољни да експериментишете.

6.  Комуницирате своје потребе и слушате другу страну.

7. Имате времена и не журите се у сексу.

8. Уживате у пружању задовољства једнако као и у примању истог.

9. Пружате подршку и не осуђујете.

10. Потпуно сте присутни у тим тренуцима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.