ATV

Mišljenje struke

Kada je vrijeme za prvi seks u novoj vezi

 • Извор: Агенције
 • 02.09.2023. 18:28

Da se ne biste pokajali i učinili nepopravljivu štetu, postoje određene stvari koje morate uraditi prije seksualnih odnosa sa novim partnerom.

Ako ste zaljubljeni i osjećate leptiriće u stomaku, nije čudno ako biste voljeli što prije da razmijenite nježnosti, ali nemojte. Sačekajte barem do petog susreta prije nego što se prepustite seksualnim odnosima sa novim partnerom, naravno ukoliko i vi niste zainteresovani samo za seks. A evo i zašto.

Prema posljednjem sprovedenom istraživanju portala za onlajn upoznavanje, Singles247.com, ženi je potrebno najmanje četiri susreta sa novim muškarcem da bi proučila da li je taj muškarac dobar "materijal za vezu".

U istraživanju je učestvovalo 2000 žena, a rezultati su pokazali da će prije odlaska u krevet s novim muškarcem žena očekivati najmanje 12 razmijenjenih SMS poruka, pet podužih telefonskih razgovora i barem jedan buket cvijeća, prenosi Ženski magazin.

Prije nježnih dodira ispod pokrivača par bi trebao da odgleda barem tri filma zajedno, razmijeni sedam strastvenih poljubaca, kao i makar četiri zajednička obroka.

Na taj način, uspjećete da otkrijete da li ima znakova koji pokazuju da je nestrpljiv kada je seks u pitanju i da li je to zapravo jedino što on od te veze želi.

A ako muškarac tokom zajedničkog izlaska odmjerava neku drugu ženu, veza će gotovo odmah doživjeti svoj kraj - pokazalo je istraživanje.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Филм:Високи напон (12+) (Р)

  Високи напон' је југословенски филм из '81. године у режији Вељка Булајића, а који је написао сценарио заједно са Мирком Бошњаком и Иваном Салечић.

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Емисија: На тапету (Р)

  Енергични и искусни тандем, Милијана Кос и Татјана Трнинић, под своју лупу ће ставити све.

 • 17:10 Емисија: На ивици терена (Р)

  Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.