ATV

Mушко-женским односи

Како задржати мушкарца? Почните од "златног правила"

  • Извор: Агенције
  • 05.12.2023. 17:45

Неколико ствари је кључно у мушко-женским односима, а најважније је да држите до себе.

Шери Аргов, ауторка књиге "Зашто мушкарци воле кучке" (Езотерија, 2007), у својој књизи одговара на питања која све жене свијета себи постављају. Одговор је лак управо онолико колико није лако примјенљив и гласи - најважније је држати до себе.

Доносимо неколико пренијетих кључних савјета ове књижевнице свим д‌јевојкама и женама које су доживеле неуспјех у љубави, а мисле да ни у чему нису погријешиле.

Процијените га реално

Веома је важно хладне главе сагледати шта вам мушкарац својевољно даје. Дакле, шта вам пружа, а да му ви то ни на који начин нисте тражиле. Ни отворено ни изокола, ни лукаво ни искрено. На основу тога најбоље ћете процијенити какав је, па ћете лакше схватити да ли вам одговара или не.

Прије него што се запитате да ли сте довољно добри за њега, запитајте се да ли је он довољно добар за вас.

Не јурите га

Златно правило, поготово ако су ствари на самом почетку или је веза на клизавом терену, гласи да никада не треба јурити мушкарца и да не треба инсистирати на контакту. Ова тактика провјерено успјева, али некад је јако тешко примијенити је. Тим је теже ако сте лудо заљубљени. Ипак, стегните срце и повуците се - успјех је загарантован.

Једноставно, сви мушкарци су ловци. У њиховој природи је да јуре плен који им стално измиче, не ускраћујте му то задовољство. Не треба да преузимате иницијативу зато што се он повукао. Тада треба да га пустите. Иницијативу преузмите кад стварно желите да га видите, а не кад желите да га задржите.

Водите свој живот

Маните се приче како нећете да играте игрице. Свака девојка која остави све и отрчи на мушкарчев позив постаје врло брзо неинтересантна, јер он зна да је 100 одсто поседује. Не планирајте вече према томе да ли ће вас он звати или не. Планирајте свој живот онако како вама одговара и, ако он касни с јављањем, не мењајте планове. У природи мушкараца, мале деце и животиња је да тестирају границе, да провере шта може, а шта не може да прође.

Запамтите, ви држите свој живот у својим рукама и све што ће се дешавати не зависи само од њега, напротив. Кад пустите конце, настаће хаос. И нико неће бити крив сем вас, јер ви такође одређујете правила игре.

Не угађајте му превише

Опрезно с провокативном гардеробом! Дубоким деколтеом, прекратким минићем и тангицама одмах ћете привући пажњу мушкарца, што, слажете се, није тешко. Проблем је задржати пажњу.

Под претеривањем се подразумева све од провокативног облачења, пречестог звања телефоном до "спремања славе" кад дође код вас да гледате филм. Заборавите фразу: дајем све од себе. Дајте све од себе да остварите неки свој циљ, а мушкарцу дајте онолико колико је објективно заслужио ниво ваше везе. Све преко тога ће га удаљити од вас. Безусловна љубав је дивна, али само ако не поништава љубав према самом себи и ако је заслужена.

Држите до себе

Поштовање себе и својих ставова не подразумијева неосјетљивост за другог и нетолеранцију. Напротив. Када се заљуби, жена која истински држи до себе ситуацију процјењује реално и не дозвољава да њено понашање поремети романтична пројекција коју је приписала одређеном мушкарцу. Својим ставом и понашањем показује да се не плаши да остане сама и да није зависна од везе. Она даје мушкарцу довољно простора за све што он жели, истовремено му јасно стављајући до знања шта ће толерисати а шта не. У вези која је угрожава или ограничава не гута кнедле и не чека да јој се дечко опамети. Тиме истовремено чини велику услугу мушкарцу: ослобађа га осјећаја кривице и одговорности за своју патњу. А то је већ довољно да он остане с њом.

"Брига ме" став учиниће чуда

Зрелог и паметног мушкарца највише привлаче особе које нису у вези с њим, јер ће у супротном умријети. Привлаче га жене које бирају партнера зато што им је с њим лијепо, зато што га цијене и добро се осјећају с њим. Само ће несигуран мушкарац трпети очајницу која по сваку цијену остаје у вези која је не задовољава.

Зато, ако желите правог, ако желите срећу у љубави, не толеришите глупости и на први знак непоштовања према вама – склоните се. Јер, ко воли себе, њега воле и други, пиђе женски магазин.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: