Lijepa manekneka

Kara Delevinj donira svoj orgazam

  • Izvor: B92
  • 27.11.2022.18:08

Kara Delevinj je odlučila da donira svoj orgazam kako bi pomogla u pronalaženju odgovora oko ženskog seksualnog zadovoljstva.

Supermodel (30) krenula je u misiju da istraži misteriju oko jaza u "rodnog vrhunca", što je izraz koji se koristi da opiše zašto muškarci češće doživljavaju orgazam tokom seksa nego žene.

Ona će povesti gledaoce sa svojom istragom u svom novom dokumentarcu, "Planet Sex With Cara Delevingne", koji će biti emitovan na BBC-ju kasnije ove nedjelje.

U ovoj epizodi, Kara se navodno daje istraživačima uzorak svoje krvi prije i poslje upuštanja u solo seksualni čin kako bi mogli da prouče njegov uticaj na hemiju njenog tijela.

Jedna scena prikazuje glumicu u zgradi bolnice u Njemačkoj i objašnjava da je tamo da "doživi orgazam i donira ga nauci".

"Mislim da je ženska seksualna želja definitivno potisnuta. Znam iz svog ličnog ljubavnog života koliko žene mogu biti jako seksualne, pa biste pomislili da bi u 21. vijeku muškarci i žene trebalo da imaju podjednako zadovoljavajući seksualni život, zar ne?", kaže ona.

Modna muza nastavlja:

"Pa, pripremite se za šok. Kada je u pitanju orgazam, postoji definitivna razlika među polovima. Naučnici kažu da 95 odsto strejt muškaraca doživljava orgazam tokom seksa, ali samo 65 odsto strejt žena to pođe za rukom."

Model, koji se identifikuje kao panseksualka, dodaje:

"Da budem iskrena, mislim da to zvuči previše visoko, većina mojih strejt prijateljica kaže da je to vjerovatno oko 15 ili 20 odsto".

"Lezbejke i kvir žene definitivno su uspješnije od toga", dodaje.

Kara je nedavno bila na seminaru o masturbaciji.

"Otišla sam na seminar o masturbaciji misleći da će to biti učionica i da ću imati blok za bilješke, a umjesto toga to je bila ružičasta kožna prostirka za teretanu na podu, sa šest ljudi govore: 'Pa, skini donji veš. Ovo je lubrikant. Nisam shvatila da sam konzervativna. Mislim da sam prilično moderna, mlada, kul djevojka koja se slaže sa bilo čime, ali to me je šokiralo, nisam htjela da učestvujem u tome isprva. Ali na neki način sam uradila sve što je učinilo da se osjećam prijatno", navela je model.

Tagovi: