ATV

Монтана

Млада запријетила пиштољем када је матичар питао "има ли неко против вјенчања"

  • Извор: Агенције
  • 05.10.2023. 17:12

Хана Карлин из Монтане однедавно је сретно удата жена.

Додуше, како јој се нико не би испријечио у остварењу тог циља, са собом је на вјенчање понијела пиштољ и приказала га окупљенима тек који секунд након што је матичар упитао има ли можда неко нешто против склапања тог брака.

Пиштоље су у том тренутку присутнима показали и кумови и пратиоци младожење, који није имао благог појма каква ће сцена услиједити.

"Ово је генијално!", узвикнуо је Исак када је видио шта су то осмислили Хана и његови најбољи пријатељи, а несвакидашњи призор су сви поздравили аплаузом и уз салве смијеха.


Мајсторски: Смислио нови начин окретања прасета и одушевио све

Мајсторски: Смислио нови начин окретања прасета и одушевио све

"Тако нешто можете видјети само у Монтани", надовезао се на сцену матичар, па који тренутак касније озаконио везу заљубљеног пара.

Шалу је одлично прихватила и публика на Инстаграму, а када смо већ споменули Монтану, додајмо интересантан податак који вам уједно може послужити и као упозорење посјетите ли икад ту америчку савезну државу.

Налази се у самом врху по количини ватреног оружја по глави становника и велика је вјероватноћу да ће многи око вас док шетате улицама бити наоружани.

Наиме, информације које смо пронашли на интернету говоре да чак 66,3% одсто пунољетних грађана посједује оружје.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм