Dobro je znati

Mnoge žene ne znaju: Stvari koje muškarci vole gotovo jednako kao seks

 • Izvor: avaz
 • 07.12.2022.22:56

Nije tajna da pripadnici muškog spola vole seks i sve što je uz njega vezano, no bilo bi suludo misliti da je to jedina stvar koja ih zanima kada govorimo o romantičnim odnosima. Činjenica je da je seks samo jedna od mnogih sjajnih stvari koje dolaze uz intimnost, a muškarci to jako dobro znaju.

Žene često svoje partnere uzimaju zdravo za gotovo pa zaboravljaju da su i oni emotivna bića i da i oni, baš kao i žene, vole sve one neke male stvari koje čine veze ljepšima i ugodnijima.

Maženje

Istina je, muškarci se vole maziti, a studije su pokazale da upravo maženje i dodiri općenito zbližavaju partnere. Maženje s osobom do koje nam je stalo stimulira osjećaje ljubavi, sigurnosti i udobnosti, a pripadnicima jačeg spola to omogućava da čvrsto stisnu ženu koju vole i da se pritom osjećaju snažno.

Provođenje cijelog dana u krevetu sa ženom koju vole

Biti cijeli dan u krevetu sa ženom koju vole, maziti se i dodirivati, pojesti sva tri obroka, gledati filmove iz ležećeg položaja. Tako bi nekako izgledao idealan dan za gotovo svakog zaljubljenog muškarca.

Masaža

Svaki muškarac će apsolutno uživati u masaži i dijeljenju intimnosti na taj način. Osim toga, senzualne masaže često mogu biti jako lijep uvod u strastveni seks pa nas i ne čudi da ih muškarci vole.

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Emisija: Cirilica, R

  Emisija: Cirilica, R

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 17:50 Slike iz niskih zemalja

  Slike iz niskih zemalja