Отворили душу

Мушкарци открили које тајне никада не говоре женама

  • Извор: Крстарица
  • 23.02.2024. 11:18

На друштвеној мрежи Редит упућен изазов мушкарцима – откријте тајне које никада не откривате женама. Новинарка Фабиана Буонтемпо одабрала је најбоље одговоре.

Како поставити питање и добити одговор

„Већа је вероватноћа да ћете добити оно што желите од нас ако нам то директно кажете“, рекао је један корисник.

Размишљање о глупостима

„Ако питате момка о чему размишља, а он каже: ‘Ништа’, врло је вјероватно да то заиста није ништа. Знамо да је оно о чему размишљамо толико глупо и бесмислено да заправо не осјећамо потребу да реци било коме о томе“, тврди други.

Усамљеност није знак отуђења

„Када желимо да будемо сами, није да не желимо да будемо у вашој близини, већ да не желимо да будемо ни са ким неко вријеме“, тврди корисник.

Комплименти чине чуда

„Ако ми дате комплимент, вјероватно ћу то памтити заувијек. Још увијек се сјећам када ми је једна дјевојка на колеџу рекла да сам лијепо изгледао са брадом када сам је пустио. Од тада носим браду“, рекао је коментатор.

Ношење мушке кошуље

„Стварно волим да видим своју партнерку како носи моје кошуље. ​​Можете их задржати, много боље стоје на вама него на нама!“, каже други.

Загрљај

„Заиста уживам када ме грли с леђа, као што ја обично грлим њу. Озбиљно, то је све што желим“, гласио је још један у низу коментара.

Разговор о сексу са пријатељима

„По мом искуству, са пријатељима не причамо ни упола мање о свом сексуалном животу него жене“, тврди један мушкарац.

Нема двосмислених одговора

„Ако нам поставите питање, одговор који вам дајемо је тачан одговор. Не морате да провјеравате, нити да постављате питање на било који други начин, сигурни смо у свој одговор. Не лажемо вас или да вам кажемо оно што желите да чујете, то је наш одговор. То се неће промијенити, а ако желите да чујете другачије мишљење, или питајте неког другог или једноставно игноришите оно што смо рекли“, каже други човјек.

Једноставна комуникација

„Комуницирајте најосновнијим терминима. Момци се могу збунити и погрешно протумачити сложене емоције за које дјевојке мисле да ће их разумјети“.

Уживање у малим стварима

„Уживамо у једноставним стварима на рођенданима, Дану очева и слично. Понекад су пиће, брза храна и излежавање све што желимо да урадимо за наш дан, посебно имајући у виду да многи момци знају како да се истроше када прослављају свој посебан дан“, закључио је овај корисник.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: