Da li ste među njima?

Ova tri horoskopska znaka se najbolje ljube

 • Izvor: Index.hr
 • 24.05.2023. 21:46

Ljubljenje nije samo fizička aktivnost, već i umjetnost koja zahtjeva pažnju, strast i emocionalnu povezanost. Način na koji se osoba ljubi može mnogo da otkrije o njenim osećanjima i ličnosti. Iako je svaka osoba jedinstvena, neki horoskopski znakovi su posebno vješti u ovom emotivnom činu.

Bik

Bik je zemljani znak koji je poznat po svojoj senzualnosti i privrženosti. Osobe rođene pod ovim znakom obično su vrlo strpljive i pažljive, što se očituje u njihovom pristupu ljubljenju. Bikovi smatraju da je poljubac najbolji način izražavanja dubokih i strastvenih osjećanja. Bikovi daju poljupce koji su dugi, duboki, nježni i senzualni, što često ostavlja nezaboravan utisak na njihove partnere.

Škorpija

Škorpije su vodeni znak poznat po svojoj intenzivnoj strasti i emocionalnoj dubini. One pristupaju svemu što rade s puno odlučnosti i strasti, uključujući ljubljenje. Škorpije su majstori u izražavanju svojih osjećanja kroz poljupce - njihovi poljupci su duboki, strastveni i puni emocionalnog intenziteta. Zbog toga su ujedno jedni od najboljih ljubavnika u horoskopu.

Lav

Lavovi su vatreni znakovi poznati po svojoj velikodušnosti, strasti i samopouzdanju. Oni vole da budu u centru pažnje i uvijek žele da impresioniraju druge, pa nije iznenađenje da su i njihovi poljupci dramatični i nezaboravni. Poljupci Lava su snažni, strastveni i puni žara - oni su zaista kraljevi ljubljenja, prenosi Index.hr.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Najnovije informacije, planovi, sve aktuelne, ali i neobične priče i ljudske sudbine. Slikom i rječju, s kraja na kraj Srpske, svaki ponedjeljak u 18:20 donosimo neke nove teme.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:35 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.