ATV

Обратите пажњу

Како треба да изгледа жена по мјери сваког мушкарца?

 • Извор: Агенције
 • 31.10.2023. 13:30

Често можда и не знате шта мушкарац примјећује на вама, или живите у погрешним увјерењима, па је право вријеме да обратите пажњу на ове ствари уколико желите да га освојите.

Права од‌јећа

Многе жене мисле да мушкарци воле кратку сукњицу и дубоки деколте, али то је велика заблуда. Већина њих ће се увек окренути за женом која је тако обучена, али поред себе желе нешто загонетнију жену. Мушкарца ће привући жена која није превише откривена и она код које тек може да се наслути како изгледа њено тијело. Они воле елемент изненађења и тајанственост.

Поука: не откривајте превише.

Говор тијела

Ви тога нисте ни свјесни, али држање тијела много говори о жени. Ако сте погрбљене, често гледате у под и имате спуштена рамена, д‌јеловаћете старије и уморније. С друге стране, ако ходате усправно и високо дигнуте главе д‌јеловаћете самопоузданије, а познато је да мушкарци воле самопоуздане жене. Осим тога, жене које се држе усправно д‌јелују мршавије и виткије.

Поука: дигните главу, исправите се и поносни на себе крените у свијет.

Боја гласа

Мушкарцима су привлачније жене које говоре тише и дубље, показало је једно истраживање. Сматрају да су такви гласови сензуалнији и привлачнији. Такође, сматрају да су секси оне жене које знају да се лијепо смију, а то значи нипошто прегласно кикотање. Дубљи глас и женствени смјех два су оружја којима мушкарци не могу одољети.

Поука: умјесто да се гласно кикоћете и причате повишеним тоном гласа, мало се стишајте и покушајте да говорите дубљим тоном.

Заводничка коса

Одавно је познато да мушкарци преферирају дугу косу. Ипак, и краћа коса може бити лијепа. Важно је да је његована и чиста. Према неким истраживањима, мушкарци су склонији женама које знају да забаце косу заводнички и које током разговора лагано пролазе прстима кроз косу. Сматрају да је то женствено и секси. За лијепу заводничку косу довољно је одржавање редовне хигијене и редовна посета фризеру.

Поука: научите да се играте својом косом и нека она постане ваше најјаче заводничко оружје.

Самопоуздање

Ништа без самопоуздања, то већ сигурно и саме знате. Самопоуздање није умишљеност, ароганција и бахатост. Самопоуздање је оно када знате да сте посебни са свим својим манама и врлинама. То је самоприхватање које зрачи километрима. То су жене за које ће мушкарци рећи да имају оно нешто. Самопоуздање се не стиче преко ноћи, али могуће га је пронаћи. Само треба времена, пише Женски магазин.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.