Ljepota nije presudna

Ove osobine čine muškarca najboljim ljubavnikom

  • Izvor: B92
  • 24.11.2022.18:33

Jedno istraživanje otkrilo je skup osobina kod muškarca koje su neophodne da bi ga žene kvalifikovale kao dobrog ljubavnika. A među njima nije ljepota.

Smisao za humor

Žene obožavaju duhovite muškarce, one koje će im nakon napornog i dugog dana izmamiti osmijeh na licu. Mala šala dobra je i za duh i za tijelo, a to znči da žene neće biti napete tokom seksulanog odnosa, te da im neće biti neprijatno da budu u vašoj blizini.

Kreativnost

Muškarci koji pokazuju svoju kreativnu stranu često su manje pod stresom i otvoreniji su za komunikaciju i intimnost od muškaraca koji nemaju kreativne hobije. Žene traže muškarce koje zanimaju razne stvari, a ne samo sport.

Miris

Način na koji muškarac miriše može podstaknuti seksualni interes kod partnerke, a ova svojevrsna privlačnost pomaže joj da vas doživljava kao boljeg ljubavnika nego što jeste. Ovo je jednostavan način da nastavite da misli na vas čak i kada niste zajedno.

Vjernost

Žene obožavaju odane muškarce, odnosno, muškarce koji gledaju samo nju kao jedinu partnerku. Trebalo bi napomenuti da žene tako stvaraju osećaj sigurnosti, te se neće ustručavati da vam uzvrate svojim poverenjem.

Dobrota

Pripradnice nježnijeg pola vole empatiju, razumijevanje, toplotu kod čoveka. Vole da osjete njegovu nežniju stranu, vole da osjete njegovu dobrotu. Ukoliko spoznaju ovu ljudsku osobinu kod vas, one neće imati problem da ostanu sa vama do kraja života.

 

Tagovi: