Četiri stvari

Ove stvari muškarci najviše žele u krevetu

  • Извор: Б92
  • 17.03.2023. 04:25

Ukoliko želite da izludite svog partnera, zaboravite na romantičnu atmosferu, laganu muziku i seksi donji veš.

Zapravo, neće vam biti potrebno ni previše truda, ali zato ove četiri stvari hoće. Baš kao što i vi volite da čujete kompliment, tako je to potrebno i muškarcima. Dakle, nemojte zaboraviti da hvalite svog partnera.

Pored toga, još nekoliko stvari će u njegovoj glavi izazvati pravu eksploziju.

Entuzijazam

Muškarci žele nekoga ko je podjednako zainteresovan za seks kao i oni. Ništa nije tako zavodljivo kao entuzijazam u seksu, on može da nadmaši i savršen izgled.

Njima je potrebna žena koja je spremna da proba nove stvari. Zato budite otvorene za nove ideje. Novi trikovi ne moraju da budu svakodnevni, ali neke novine, s vremena na vrijeme, mogu da osvježe vaš seksualni život. Što ste aktivnije u krevetu, to bolje. Pokažite mu da uživate.

Samopouzdanje

Muškarci žele nekoga ko se neće sramiti da se skine u osvijetljenoj prostoriji. Prestanite da pokrivate tijelo. Nema potrebe više ponavljati da su muškarci vizuelna bića i da žele da vide svoju partnerku. To je najbolji dio rasplamsavanja strasti. Samopouzdanje je seksepilnije od svega!

Budite spontane

Za seks nije potrebno namiještanje idealne atmosfere. Budite spontane i spremne da isprobate seks na novim mjestima, bez previše planiranja.

Hvalite ga

Obično mislimo da su komplimenti namijenjeni samo ženama i da su one te kojima treba ohrabrenje za izgled, ali i muškarci imaju svoje nesigurnosti. Recite mu šta volite na njemu i koji njegovi potezi vas najviše uzbuđuju. Svaki muškarac želi da zna da ima ono nešto što privlači ženu.

Тагови: